Csn-kortet

Gillar mitt csn-kort! Har precis beställt en prenumeration av DigitalFoto. Älskar den tidningen! Och så fick man 34% med kortet. Så härligt!


Nu ska det sovas!

1,5 timme...

Har suttit med filmen och klippt och knopat med det sista i över 1,5 timme nu! Är så kul när man väl kommer igång!

Tog över 1,5 timme att ta sig hem från skolan idag. Kul med bussar som samarbetar!

Är mer än 1,5 timme sedan jag borde ha gått och lagt mig med tanke på hur trött jag har varit de senaste dagarna.

Om mindre än 1,5 timme är det fredag! Wohoo!

Ambitiösa typer...

Lina, Erika och jag hade inte gjort klart vår film om studsabiliteten hos en övningsgolfboll. Därför var vi kvar i skolan tills vi blev utkörda för att larmet skulle sättas igång. Då gick vi ut och satte oss istället!


Welcome back my dear friend!

Faceboooook funkar på skolan igen! Woohooooo!! Yaaay!! Euforismen är ett faktum!


R.I.P my dear friend!

Min mobil blev svart igår och har inte vaknat än! Har laddat den hela natten, synkroniserat den med datorn och provat att ta ut simkortet. Man kan ju inte ta ut något batteri på iPhone, så det kan jag ju inte göra! Den är bara helt död! Blir så ledsen när sådant händer, det är vid sådana här tillfällen man blir irriterad över att man har blivit så beroende av alla tekniska grejer.

Så nu har jag ingen mobil, hann inte byta till någon gammal imorse nämligen. Även om jag inte använder den överdrivet mycket så känner man sig ändå heeelt handikappad! Att sitta vid busshållplatsen och inte veta exakt vad klockan var var hemskt!

Damn it's good to live!

Gud vad jag är glad att jag har vänner som är lika töntiga som jag (hehe...). Vi stannade kvar 1.5 timme efter att vi hade slutat och lekte med Photo Booth. Härligt eller vad!?

Emelie, Lina, Hiroshi, Jag, Kajsa och Athena.

Kunde bara inte låta bli, det såg ju så kul ut!



Bengt-Åke, du ääää' ju så vacke' !!

Typiskt är vad det är!

Är inte detta bara för typiskt!? Man bakar massa kakor och två dagar senare är de helt slut! Gaah!

Söndag

Måndag


Tisdag

Missade bussen, perfekt! (och jag menar faktiskt perfekt!)

Missade bussen från Täby Centrum med några minuter, och nästa kommer först om en halvtimme. Perfekt tycker jag, då hinner jag äta hallonpaj och läsa lite!

Lina Hasse Demokratus Henriksson. Och jag.

Vi har samhällskunskap. Det är kul. Jag och Lina tycker att det är jättekul. Särskilt när vikarien inte är i rummet!





Jag ska vara snäll oftare. Det är så roligt när någon är snäll tillbaka.

Är så himla glad idag! Kan inte riktigt sluta le. Dels för att det är en rolig och bra skoldag, dels för att jag träffade min älskade vän igår. Men mest för att jag träffade en gammal klasskamrat, Joel, på bussen idag. Vi åker samma buss varje onsdag. Idag avslöjade han dock att han skulle kunna ta bussen som går 20 minuter senare, men väljer att ta samma som mig för att han tycker att det är så roligt att träffas och prata! Hur glad blir man inte när någon säger så!?

Och att man dessutom spenderar dagarna med underbara personer i en underbar klass gör ju det hela bara ännu bättre! Ni är bäst!

Och så älskar jag min nya basker... Hihi...

Det Enda Partiet!

Väääldigt dålig bild, var mörkt och långt ifrån, men det här är valresultatet efter att vi spelat upp våra valfilmer. Mitt parti är ju så klart det högst upp, Det Enda Partiet! Vi vann! Wohoo!


9 Det Enda Partiet
1 Socialistiska getpartiet
5 Öhh partiet
1 Socialliberaliska partiet
1 Ingen

Med en röd basker


Nu bär det av mot samhällskunskapen!

Säg omelett!

Måste man inte bara älska sovmorgon till 12.20!? Blev lite inspirerad av Agnes och ska nu försöka hinna göra en omelett! Blev så fruktansvärt sugen på det när jag läste om hennes frukostplaner igår, haha!

Gaah, längtar!

Har legat och segtittat på The Wedding Date, mest för att jag inte hittade fjärrkontrollen. Och nej, jag orkade inte ställa mig upp för att byta kanal på tv:n. Alldeles för jobbigt ju! Men nu ska jag äta något, har ju helt glömt bort att äta middag!

Bara jag som längtar efter säsongspremiärerna av Desperate Housewives och Cougar Town nästa tisdag? Älskar när vissa kvällar plötsligt blir jättehärliga för att program man gillar börjar gå!

Gaah, längtar!

Den bästaste Elsan i hela världen!

Har haft en jättetrevlig eftermiddag med Älsan! Saknar att ha dig i min klass min lilla krambjörn!

Hoho... Länge sedan!

Också länge sedan! Många minnen!



Från idag. Vi köpte varsin röd basker!

Fika med ElsaPelsa!!

img_0543 (MMS)

Fika med ElsaPelsa!!


Slut för idag, tack för idag, adjö!

Jag har överlevt dagen! Wohooo!!

Nu ska jag möta min kära lilla plött Elsa! Hon ska hämta mig från skolan, höhö... Okej, bara jag som tycker det är lite kul... Men det är det faktiskt!

Genus...

Har nu en timme på mig att skriva en text om genus. Vi har fått 24 påståenden och ska välja två. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva! Har ont i hela kroppen och mår bara allmänt dåligt! Känner inte alls för att skriva något som detta. Kommer ändå inte på något... Och matteprovets VG- och MVGdel gick väl sådär... Nej det går sådär idag alltså!

Nej men förlåt, har lovat mig själv att det här inte ska bli ett ställe för mina klagomål! Men man måste få släppa ut dem lite ibland också...

Från kvällen

img_6807 (MMS)

Från kvällen


Det är märkligt egentligen...

Allt kan ändras på så kort tid. På några minuter kan man gå från överlycklig till genomledsen. På ytterligare några minuter kan det sedan ha gått tillbaka igen. Det kommer alltid gå från upp till ned och tvärtom. Så varför mår jag dåligt när jag äntligen är där uppe? Kan det vara för att jag lider med de i min närhet som inte ligger på samma ställe i den eviga kurvan? För det gör jag verkligen. Det är svårt att njuta om man vet att de man bryr sig om inte gör det för tillfället. Kan det vara för att jag aldrig tillåter mig själv att vara högst uppe på toppen, just för att fallet blir extra hårt när det väl kommer? För det gör det ju alltid till slut. Är det rätt eller fel att försöka vara förutsägande, att försöka ligga steget före? Visst, man kanske inte njuter av tillfället lika mycket, men får man inte tillbaka det i slutändan?

Och på några minuter hinner man stoppa i sig några tabletter och svälja klunkarna av sprit. Några timmar senare kan man vara borta.

Allt kan ändras på så kort tid.

Bara 35 år gammal

Hemma efter ett helt litet drama. Jag är barnvakt varje måndag för att min mamma och hennes väninna ska kunna gå på yoga. Då passar jag väninnas två-åriga son. När de väl kommer tillbaka från yogan och mamma parkerar utanför porten ropar två poliser på dem. De ropar att de behöver assistans genast. Mamma och väninnan rusar dit. På marken ligger en kvinna. De kan inte hitta någon puls och hon andas inte. Poliserna kunde inte hjärt- och lungräddning! Den ene stod med mobilen och försökte få råd från sjukhuset. Men väninnan, som är utbildad undersköterska, satte genast igång. Till slut börjar kvinnan hosta och andas av sig själv.

När jag sitter uppe i lägenheten ringer mamma och berättar allt när hon är på väg för att möta ambulansen. När jag lägger på hör jag hur även en ambulanshelikopter kommer. Den ska försöka landa på en minimal yta. Den är så nära huset att fönstren skakar. Men den lyckas och för sedan med sig kvinnan.

Senare fick jag veta att anhöriga hade hört av sig och varit oroliga. Poliserna hade åkt dit och letat och hittat henne med en filt och en spritflaska i det lilla huset på lekplatsen. De hade lyckats få ur henne att hon tagit piller. Hade de inte hittat henne hade hon dött. Hon är 35 år.

Är det bara jag som finner det en smula upprörande att poliserna inte var utbildade i hjärt- och lungräddning? Förväntar man sig inte att det borde vara en självklarhet!? Det var ren tur att det var just en utbildad undersköterska som kom!

Allt det här fick mig att börja fundera en hel del. Hur olycklig måste man inte vara för att lägga sig i en lekstuga för att dö.

Alla dessa rubriker...

Har nu haft matteprov, orienterat och haft en kort presentation om hur man lagar en broccolipaj på engelska! Är helt chockad, orienteringen gick faktiskt bra!! Matteprovet däremot... Hehe...

När jag slutar, om 2 timmar, ska min grupp i samhällskunskapen göra en valfilm för vår egen ideologi som vi har skapat. Sedan är det hem och plugga matte för att sedan vara barnvakt på kvällen. Och helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova i 3 dygn!

Vill ligga i min säng med tända ljus, bra musik och massa choklad... Hehe...

Lights...

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund med tända ljus och vacker musik i bakgrunden! Det tycker jag att jag är värd efter att ha pluggat så mycket!

Ehm... Mycket... Hehe...


Bach, kolakakor och matte!

Har lyckats tvinga mig själv att göra engelskan, så nu är den faktiskt förberedd till i morgon! Nu ska jag puffa upp en massa kuddar, vira in mig i täcket och lyssna på Bach, samtidigt som jag räknar matte och äter kolakakor! Min mattelärare Erik säger att det ska vara bra att lyssna på Bach när man räknar matte, så varför inte! Ska även försöka lära mig miniräknaren till i morgon! Undrar om man kan skriva in hemliga budskap i den? Det vore ju väldigt användbart! Den är ju så komplicerad att man borde kunna det någonstans tycker jag!!

Mumsigt värre!

Kakorna blev übergoda! Ska ta tag i allt plugg nu, måste bli klar innan 22.00! Då är det ju säsong 9 av Scrubs!!


Hehe... Whoops...

Okej... Jag har väl inte varit jätteduktig kanske... Jag kan väl kanske ha råkat ta belöningarna innan själva pluggandet... But hey, at least I've done something!

Vi hade inga ägg hemma så det fick bli kola-/sirapskakor. De är just nu i ugnen!


Tema rött

Hehe... Okej, jag kanske råkade misslyckas med min plan innan jag ens hunnit börja... Hehe... Skulle hjälpa pappa att flytta studsmattan och fick världens lust att fota! Så det var bara att lyda sin instinkt, sätta på macroobjektivet och ge sig ut en sväng i trädgården!






Lite tema rött. Men nu ska jag börja plugga! Jag ska, jag ska, jag ska! Jag måste!

Belöning, hell yeah!

Det är söndag morgon (jaa, morgon...) och jag måste spendera hela dagen till att plugga. Hur kul är det att vakna och veta att det är allt man har att "se fram emot"? Därför har jag bestämt mig för att göra det lite roligare och ge mig själv små belöningar då och då! Kan tänkas barnsligt, men vad bryr jag mig om det!

Jag ska nu först sätta mig och plugga matte i en timme, sedan låta mig själv titta på ett avsnitt av Förhäxad. Sedan göra engelskan i en timme, sedan belöna mig själv med att baka en kladdkaka! Sedan blir det matte igen!

Får väl se om detta håller, är tveksamt... Men jag ska försöka! Det är ju ändå tanken som räknas ju!

Eller...?


Beeeenjamin!

The last for today

Nu har gästerna gått, jag har sett allt extramaterial till säsong 8 av Scrubs och det är dags att sova! Måste plugga hela dagen imorn i och med att det inte blev mycket av det idag!

Såå, godnatt!

Scrubs!

Har ont i huvudet efter att precis ha sett sista avsnittet av säsong åtta av Scrubs. Det sista... Tårarna bara rann... Scrubs i mitt hjärta!

Muse


Har lyssnat på Muse hela kvällen och jävlar vad bra de är! Hjälp vad jag längtar tillbaka till 24/10 förra året när man stod där med massa annat folk på Hovet och grät av lycka!

Ungersk middag!




Mikael på ungerska.



Kan väl inte direkt påstå att ungersk mat är min grej, men himla kul att prova!

Spegel spegel på väggen där...

Min älskade spegel!

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för den ungerska middagen.

I köket...

Ungefär var 3:e-4:e vecka är min familj antingen bjudna till eller bjuder en familj vi känner på middag. Från början var det bara trevliga middagar, men båda familjerna hade alltid ett tema på maten och allt runt. Därför bestämde vi, för att göra det lite utmanande, att den ena familjen bestämmer ett land och den andra familjen ska bjuda på mat från det landet. I kväll ska vi därför bjuda på ungersk mat! Så vi har spenderat hela dagen till att göra i ordning allt möjligt konstigt. Ska bli mycket intressant att smaka på det!


Vi har en ny lampa



Little Marbles - Baklängeslivet

De är så coooola! Little Marlbes!!


Damn you calculator!

Har matteprov på måndag och tisdag och har därför försökt hålla mig undan härifrån för att försöka plugga. Det är bara ett litet problem... Min nya miniräknare är sjukt komplicerad! Har därför ägnat all denna tid som jag hade tänkt plugga på, till att försöka lära mig den! Utan att lyckas dessutom... Yaay!

Från kvällen!

Bengt-Åkes hand, Hasses fina vinglas och godgod dricka! (Cola!)

Hasse och Bengt-Åke!

Ida, Athena, Lina och Emelie!

HAHA!

Ida har en väldigt liten hand, i alla fall om man jämför med Athenas!


Om inte annat sägs så är bilderna på bloggen tagna av mig!

Borttappat: 3 hjärtslag!

Då var man hemma då! Jag skulle ta bussen från Lina, byta till 610 Danderyds sjh, ta Vaxholmsbussen från roslags näsby trafikplats och sedan resaröbussen. Det enda var att jag lyckades missa att jag skulle gå över till andra sidan av vägen för att ta 610! Så jag missade den och fick sitta 25 minuter själv på en mörk hållplats någonstans bak i Täby. Var länge sedan jag var så rädd kan jag ju säga! Särskilt när en av de få bilar som körde där svängde in vid busshållplatsen. Mitt hjärta hoppade över minst 3 slag. Var helt säker på att jag skulle bli kidnappad och dödad! Men jag klarade mig ju, tack och lov!

När jag äntligen var hemma var jag tvungen att ta en tripp till brevlådan för att se om paketet kanske hade kommit. Och tänk, det hade det!! Och även mitt CSN-kort. Wohoo!

Bengt-Åke och Karl-Einar! ...och Hasse... Eller?

Nu sitter jag här hemma hos Lina med Bengt-Åke (Emelie), Athena och Ida! Vi tittar på Idol, dricker cola och pratar norrländska. Bättre blire liksom inte! Hallelujah moment! Jesus christ superstar!


Bengt-Åke är så himla underbart cool!

Inte lika coola människor, men skit samma! Hehe... (Eller...?)

(Hasse -Lina- är också helt okej... Eller?)

Eller...?

Skolan på en fredagseftermiddag... Hmm...

Är man nördig eller vad om man sitter kvar i skolan med datorerna? Nej men vi sitter faktiskt och pratar egentligen... Öhm.. Hehe... Nej men Lina försöker hitta någon video på Athena när hon dansar men hittar inget! Lite tråkigt! Vi försöker istället få henne att dansa för bara oss, men hon vill inte... Suck!

Kossor och studsabiliteten!

Emelie Asps man på toa och underbart vackra kossa!

Nu ska vi undersöka "studsabiliteten" hos en övningsgolfboll som min naturkunskapslärare säger!

Grafritande miniräknare!

Nu tycker jag att jag är rätt proffsig! Har köpt en grafritande miniräknare! Den är gigantisk! Nu känner jag mig som en äkta nörd! Yaay!


Wohoo! Det närmar sig!!


24 sep kl 04:02

Tomteboda, Sorterad av Posten

Beräknad leverans:

Tidigast 24 sep

Ojdå...


Har suttit och plinkat på gitarren ett bra tag nu och insåg nu att klockan är alldeles för mycket! Så med det sagt:

Godnatt!

Tidigast 24 sep. Meeen!

Beställde säsong 1 av Förhäxad (retas på bara, serien ÄR bra!) i måndags. Man kan ju numera söka på var ens paket befinner sig.


23 sep kl 17:40

Göteborg, Sorterad av Posten

Beräknad leverans:

Tidigast 24 sep

Gaah! Vill ha det nu!

Snygga skådespelare, wihoo!


Har precis tittat på Human Target och tänkt på hur snygg han är med... Tänkt vad tråkiga alla sådana program skulle bli om man inte kunde sitta och njuta av hur snygga de är! Inte alls lika roligt!

Var har du varit? ... Sveg...?

Ligger och kollar på CSI Miami och tänker på hur sjukt snygga alla är i den serien!

Har haft en jättetrevlig eftermiddag/kväll i Täby C med Lina och Hiroshi! Köpte jackan jag gått och trånat efter hela veckan och sitter just nu och myser i den!

Hiroshi ville inte vara med på bild. Men jag lyckades ändå! Muahaha!

Fina Lina!

Hiroshi "Svennis" provar hattar på HM. Varför är alla japaner snygga i hatt!? Orättvist tycker jag och Lina!


Såg precis ut som Snusmumriken i Mumin! Kanske inte på bilden dock...

Lina: Jag har aldrig ätit en cheeseburgare.
Hiroshi: VA!? Var har du varit någonstans egentligen?
Lina: Sveg...?

Klockrent tyckte jag! Så jag tyckte att hon skulle göra det nu!

Hon tyckte att det var gott!! Hiroshi tyckte nog att hans McFeast var rätt god den med... Hehe...

En sida om fina Lina!

Vi leker med Dreamweaver på webdesignen! Min sida är jättefin. Den handlar om Lina.


Vi gjorde även en till sida!


Vad har du gjort Per!?

Vi kommer in i klassrummet efter lunchen och alla öppnar sina datorer för att facebooka. MEN NU HAR SKOLAN BLOCKAT FACEBOOK! Alla stirrar upprört mot lärare Per. "Vad har du gjort Per!?" utbrister alla samtidigt. Men han påstår att det inte är han som gjort något. Sedan går han och säger att vi ska ha det trevligt medan han är borta. Hur ska det gå? Utan Facebook!? AAAH!

10 veckor väntetid... Kul!

Pappa kom in med ett brev till mig imorse. Det var från Täby Närsjukhus. Jag har gått och väntat på en remiss till en läkare där länge nu och trodde så klart att det var den som kommit nu! Men icke sa nicke! Det var bara en meddelande om att det är 10 veckor väntetid! Vafan!? 10 VECKOR!! Den här dagen börjar inge vidare!

Bajsa snett!

Är så fruktansvärt irriterad på sl just nu! 627 mot Arninge är nästan alltid minst 10 minuter sen och idag kom jag 20 minuter sent till skolan för att den bussen var sen! Jag tänkte hela tiden "När jag kommer till skolan ska jag skicka ett argt mail till sl! Så när jag går in på sl.se och klickade på "Mejla till oss" så står det: I dag, den 23 september, är mejlfunktionen här på sl.se stängd på grund av tekniskt underhåll. Inte lite irriterande!!

Men nu är jag äntligen i skolan och har datorkunskap! Mina vackra vänner sitter här bredvid!


"God morgon"

Det är inte någon bra morgon på något sätt! Är så fruktansvärt trött och känner mig inte alls frisk! Men, jag vill ju inte missa en hel dag med Perry! Vore tråkigt! Så det är bara att pallra sig iväg!

Tyckte för övrigt att Berg flyttar in var otroligt bra igår! Men jag gillar Carina Berg, och Gunde Svan verkar så himla gullig!

(Hjälp vad jag överanvänder utropstecken!!)

Goder natter!

Tar nog och säger godnatt nu! Ska lägga mig och mysa med lite Grey's Anatomy!


Hallelujah!

Jag har plötsligt kanal 3!! HALLELUJAH! Är helt överlycklig just nu!!


Vicke o jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika!

Har suttit och tittat igenom lite gamla bilder och hittat en massa roliga bilder i mappen "Samlade fånigheter". Till exempel den här som jag och Victoria ritade för lääänge sedan! Jag har ritat henne och hon har ritat mig! Mycket vackert!! Du hade ju mörkt hår då Vicke, länge sedan!


I'm watching you!



And Idol!

Hasch, ja tack!

Har nu varit hos skolsyster och fått svara på ett formulär om hur man mår. Var riktigt nära att fylla i att jag använder hasch och andra droger, samt röker dagligen. Hann börja sätta ett kryss innan jag insåg att det var JA rutan!

Har just nu samhällskunskap. Vår extremt roliga lärare Christian ska vara föräldraledig i 10 dagar för att han precis fått en liten dotter. Kul för honom, tråkigt för oss! Onsdagar är ju favoritdagen just för att vi har honom!

Men nu får jag nog ta och vara lite aktiv!

Goder morgon!

Gooood mooooorgon!

Börjar 12.20 idag, trevlans trevlans! Har dessutom bara tre timmar samhällskunskap, ännu mer trevlans!

En sådan där vacker bild från Photo Booth!

The Lina Pose!

Titta här! Försöker vara lika cool som Lina och härma hennes min. Tyvärr kan ingen göra Lina-minen lika bra som Lina! Svårt att slå!



Jaa... Jag var lite olydig och tog bilden från Linas blogg utan att fråga... Men om den redan ligger ute på nätet, och jag länkar till henne flera ggr ändå, då borde det ju inte göra så mycket? Hehe...

Dissektion

Bara för att vi pratade om dissektion idag så var jag ju tvungen att titta igenom bilderna från när min klass i sjuan dissekerade grishjärta! Jag var, och är, väldigt fascinerad av hur saker är uppbyggt inom biologin, så att få dissekera var ju drömmen!

Hehe, från sjuan... Vackert!

Slice 'em and dice 'em

To my girl Lina!

Haha, sa ju att jag skulle visa den, men den är lite liten så det får bli så här istället!


Framsidan

Baksidan

Gaah!

Är så sjukt irriterad över att Shay åkte ut, men Amanda fick stanna. Hallå, vem behövde det mest!? Shay så klart. Fy fan va dåligt!! Gaah!

(Pratar ju om Biggest Loser så klart...)

Biggest Loser!

Blir ju lite fel när man ligger och tittar på Biggest Loser, samtidigt som man äter en gigantisk kexchoklad... Hehe...

Jag är ju vegetarian!

Yo bros! Vanja is in tha house!

Nej men... Hemma efter en väääldigt lång och jobbig dag! Jag vill så gärna hoppa av spanskan men kan bara inte med att göra det! Och nu tror hela min spanskagrupp att jag är någon sjuk jävel som äter marsvin också! Perfekt! Jag är ju för fan vegetarian, och har varit i snart 2 år!! Skulle aldrig kunna äta marsvin, eller något annat litet smådjur heller för den delen. Vi var ju så sjukt oseriösa och övertrötta, vi hade ju med masksoppa! Hur seriöst är det!? Var är humorn gott folk?

Lina klagar...

Lina tycker att jag är fånig som klagar över att Vaxholm har 1.4% när Härjedalens komun hade 7.6%! Men det känns ändå konstigt i lilla Vaxholm, så det så!

Vaxholm!

Vaxholm gillar inte alls Moderaterna, nej nej, absolut inte! Men att SD fick 1,4% i lilla Vaxholm känns inte bra!

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Sitter i skolan med tjejorna in tha class och lyssnar på Little Marbles! Tänker få alla att gilla dem! Mohahaha... 

Okej jag är lit e lätt övertrött idag också... Och jag har spanska i slutet och slutar 16.05! Och inte har jag övat på några spanskaglosor heller. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Bloggnamnet!

Jag kom på nu att jag kanske borde säga var bloggnamnet kommer ifrån. När jag var liten kallade jag mig själv Ajja. Kallade även morfars hund Ajja, blev lite svårt att veta vem jag menade ibland. Men det är i alla fall därifrån det kommer!
Det går för övrigt inte att göra nya stycken med blankrad för mig. Why, I don't know. Jag vill titta på Star Wars...

Brev från Skatteverket!

Blev ju inte lite förvånad när pappa kom in med ett brev till mig från Skatteverket! När jag öppnade det var det ett besked om slutlig skatt och den pensionsgrundande inkomsten och en massa grejs! Kom då på att jag jobbade ju hela förra läsåret. Nu vill jag plötsligt inte bli vuxen längre, allt sånt där är ju jättekrångligt och jobbigt!

Filmnördarna!

Har haft en superhärlig eftermiddag med Lina!! Jag gick med henne hem för att prova hennes toalett (och kanske lite för att se hur hon bor, men mest för att prova toaletten) och sedan tog vi bussen till Täby Centrum. Där gick vi raka vägen till Megastore där det är 30% rea! Jag fick med mig Grey's Anatomy säsong ett. Jag är riktigt stolt över att det inte blev hela högen med 12 filmer... Hehe...

(bild snodd från Linas blogg)

Jag hade mina nya skor och fick fruktansvärt ont i fötterna! När jag sedan inte hittade säsong ett av Förhäxad på Åhléns så satte jag mig på golvet för att vila fötterna och leta med blicken!

Filmnördarna!

Har haft en superhärlig eftermiddag med Lina!! Jag gick med henne hem för att prova hennes toalett (och kanske lite för att se hur hon bor, men mest för att prova toaletten) och sedan tog vi bussen till Täby Centrum. Där gick vi raka vägen till Megastore där det är 30% rea! Jag fick med mig Grey's Anatomy säsong ett. Jag är riktigt stolt över att det inte blev hela högen med 12 filmer... Hehe...


(bild snodd från Linas blogg)

Jag hade mina nya skor och fick fruktansvärt ont i fötterna! När jag sedan inte hittade säsong ett av Förhäxad på Åhléns så satte jag mig på golvet för att vila fötterna och leta med blicken!

God bless the kexchokladsuppfinnare!

Sitter i skolan och är så övertrött efter mina få timmars sömn att jag har blivit sjukt flummig. Bra då att vi ska lyssna på Jamie Oliver som håller ett 20 minuter långt tal, TVÅ GÅNGER! Vi ska gärna hålla fokus hela talet också (haha, yeah right!) för vi ska sammanfatta det efter och lämna in till läraren. Tack och lov för att de säljer kexchoklad på skolan!

Yawn...

Att komma upp efter ungefär 5 timmars sömn var inte helt lätt... Men jag gjorde både matten och övade på engelskaglosorna inatt efter valvakan, vilket känns bra. Men jag kommer somna på lektionerna. Det här kommer bli en helvetesdag!

Valet

Har suttit som på nålar under hela valvakan. Så fort procenten har ändrats med så lite som 0.1% har jag blivit helt nervös. Jag har i hela mitt liv upplevt att jag har levt i ett tryggt och bra land där inget ont kan ske. Att ett parti som SD faktiskt kan komma in i riksdagen känns bara overkligt. Kan det hända i Sverige? Jimmie Åkesson lät irriterad över att de har censurerats, men hallå, de har kvinnor iklädda burkor som jagar tanter i sina reklamer! Och så påstår de att de inte är rasistiska. Yeah right!
'
Tycker hur som helst att det är rätt skönt att själva valkampanjen är över. Den stress som blir av att inte veta hur det kommer gå är så energidragande. Särskilt när man inte ens kan vara med och påverka!

Valet... Julafton... Hmm...

Det är lite märkligt egentligen... Nu när hela Sverige sitter här och väntar på att få veta vem som ska styra Sverige i fyra år framåt får jag lite samma känsla som när man väntar på att få öppna julklapparna på julafton! Lite nervöst och pirrigt! Kommer SD in i riksdagen? (ta i trä, ta i trä!) Kommer jag få stå ut med Mona Sahlin som statsminister i fyra år? (TA I TRÄ, TA I TRÄ, TA I TRÄ, TA I TRÄ!!). Herregud, det som händer nu kommer ju påverka mig när jag om mindre än 1,5 år fyller 18! Det är ju plötsligt viktigt! Innan har det ju inte spelat så jättestor roll för oss unga, men nu är det ju faktiskt allvar!

Vårrullar!

Nu ska jag hjälpa bror min att laga vårrullar! Pappa har panik, maten måste bli klar innan valvakan!!

Du skulle ta över världen med dans, ta med mig, lär mig, lär mig, lär mig

Har nynnat på Lär mig hela dagen! Den har verkligen satt sig. Men det gör inget för den är så braaa!
Hemma efter en trevlig dag i storstaden med mina små favoriter! När jag kom till Kungsan hade flashmoben ännu inte varit, så vi väntade ett tag men blev sedan hungriga! En ceasarwrap på Sandy's satt inte helt fel och även Therese fick sina chips! Lite shopping senare åkte vi hem med varsin kaffe i handen!

Är mycket nöjd med mina nya skor! De luktar fortfarande gott!

Försova sig på en söndag...

Gaaaah! Har lyckats med den otroliga konsten att försova mig på en söndag! Not good! Ska in till stan med Emma, Victoria och Therese idag! De är små Justin Bieber fans och i Kungsan så skulle det vara en flashmob som de ville gå på. Snäll som jag är så följer jag ju med! Meeen, nu har jag ju försovit mig, så nu missar jag det!
Såhär tycker vi om att försova oss!

Sängdags!

Nej, nu får jag nog ta och skärpa mig känner jag! Ska upp igen om snart 7 timmar, helst utsövd. Haha, yeah right!

Miss Li - Ba ba ba

Mycket musik nu, men min dag har bestått av musik! Jag trodde att jag inte hade hört just den här låten innan jag hörde den i filmen I rymden finns inga känslor, men nu upptäckte jag att jag har den i en spellista sedan två månader tillbaka! Alltså har jag hört den förut. Men jag lyssnar och njuter!

Emil Jensen - Så får du mig ändå

Detta är Emil Jensen!

Little Marbles - Lär mig


'
Den här spelade de idag i Kungsan!

Det här är varför valet är kul!

Dagens fångst!
Disktrasa från Centerpartier och basilikafrön från miljöpartiet!
'
Tyvärr blir det ju spegelvänt med photo booth, men men! Att läsa baklänges är säkert bra träning för hjärnan!

Regn, bra musik, sköna vänner och mysig bio!

Har varit en himla trevlig dag idag! Jag ansträngde mig och fönade för en gångs skull håret och precis när jag gick utanför dörren började regnet vräka ner! Håret var snart lika blött som innan fönandet! Tog bussen in till staden med stort S för att möta upp Felicia, Lina, Agnes och Erika! Agnes är lite lätt galen (lätt underdrift) i Emil Jensen, och han skulle spela på miljöpartiets valgrejs i Kungsan! Är lite stolt över Lina och Agnes som lyckades gå fel vid t-centralen. Det är bra gjort!

Efter en snabb måltid på Max gav vi oss ut i regnet, som fortfarande vräkte ner, och gick bort och ställde oss framför scenen. Innan Emil spelade Little Marbles och de var så himla bra! Har aldrig hört talas om dem innan, men riktigt bra var dem! Mellan dem och Emil Jensen sprang vi bort till HM för att Felicia ville köpa torra strumpor! När vi kom tillbaka hade Emil redan börjat och herrejisses, jag blev ju riktigt positivt överraskad! Han var mycket bättre än jag trodde! Måste ju även nämna hur gulligt det var när tårarna rann på det stora fanet!

Efter att ha stått i regnet i 2 timmar var vi riktigt kalla och bestämde oss för att gå på bio! Erika var tvungen att gå, men resten av oss fortsatte till Saga där vi såg I rymden finns inga känslor. Hur kommer det sig att alla Skarsgårdarna är såna bra skådespelare? Märkligt värre... Filmen var i alla fall jättebra!


Felicia, Lina, Agnes och Erika i väntan på Emil Jensen!

Regn, bra musik, sköna vänner och mysig bio!

Har varit en himla trevlig dag idag! Jag ansträngde mig och fönade för en gångs skull håret och precis när jag gick utanför dörren började regnet vräka ner! Håret var snart lika blött som innan fönandet! Tog bussen in till staden med stort S för att möta upp Felicia, Lina, Agnes och Erika! Agnes är lite lätt galen (lätt underdrift) i Emil Jensen, och han skulle spela på miljöpartiets valgrejs i Kungsan! Är lite stolt över Lina och Agnes som lyckades gå fel vid t-centralen. Det är bra gjort!

Efter en snabb måltid på Max gav vi oss ut i regnet, som fortfarande vräkte ner, och gick bort och ställde oss framför scenen. Innan Emil spelade Little Marbles och de var så himla bra! Har aldrig hört talas om dem innan, men riktigt bra var dem! Mellan dem och Emil Jensen sprang vi bort till HM för att Felicia ville köpa torra strumpor! När vi kom tillbaka hade Emil redan börjat och herrejisses, jag blev ju riktigt positivt överraskad! Han var mycket bättre än jag trodde! Måste ju även nämna hur gulligt det var när tårarna rann på det stora fanet!

Efter att ha stått i regnet i 2 timmar var vi riktigt kalla och bestämde oss för att gå på bio! Erika var tvungen att gå, men resten av oss fortsatte till Saga där vi såg I rymden finns inga känslor. Hur kommer det sig att alla Skarsgårdarna är såna bra skådespelare? Märkligt värre... Filmen var i alla fall jättebra!


Felicia, Lina, Agnes och Erika i väntan på Emil Jensen!


Barnvakt, eller "Barnis" som de ocoola säger!

Har varit vaken sedan 08.00 då mamma kom och väckte mig. Det är nämligen så att jag är barnvakt på lördagsmornar när mamma och hennes väninna går på yoga. Då tar jag hand om väninnans lilla tvååriga son. Har därför tittat på först Molly Mus och sedan Nasse hittar en stol. Extremt tråkiga filmer måste jag säga! Men men!

Väninnan skulle försöka vara lite cool och hipp och slanga till barnvakt. Vet inte om jag tycker att "Barnis" var så himla lyckat dock, haha!

Hej hej hallå!

Då tänkte man börja blogga igen!
Jag är en 16-årig tjej, född i Göteborg men uppvuxen i skärgårdsstaden Vaxholm, 30 minuter öster om Stockholm! Jag går nu första året på Täby Enskilda Gymnasiums Författarprogram, i vilket jag trivs utmärkt! Jag har alltid gillat att läsa och skriva! Jag är den lataste människa jag känner men samtidigt en lite plugghäst. Hur det går ihop får ni gärna förklara om ni kommer på det!
'
Vidare är jag estetiskt intresserad och har dansat i hela mitt liv, spelat gitarr sedan årskurs två (är dock förvånande nog inte så bra som man skulle tro!) och älskar att rita, måla, sjunga, jaa... skapa på alla möjliga vis. Jag påstår dock inte att jag är jättebra på något av det, men jag har intresset!
Det var lite lätt om mig! Mer kommer väl antagligen komma senare!
'
Tack och hej, vegetarisk pastej! (är ju vegetarian, glömde jag att säga!)

Hej hej hallå!

Jag är en 16-årig tjej, född i Göteborg men uppvuxen i skärgårdsstaden Vaxholm, 30 minuter öster om Stockholm! Jag går nu första året på Täby Enskilda Gymnasiums Författarprogram, i vilket jag trivs utmärkt! Jag har alltid gillat att läsa och skriva! Jag är den lataste människa jag känner men samtidigt en lite plugghäst. Hur det går ihop får ni gärna förklara om ni kommer på det!

Vidare är jag estetiskt intresserad och har dansat i hela mitt liv, spelat gitarr sedan årskurs två (är dock förvånande nog inte så bra som man skulle tro!) och älskar att rita, måla, sjunga, jaa... skapa på alla möjliga vis. Jag påstår dock inte att jag är jättebra på något av det, men jag har intresset!

Tack och hej, vegetarisk pastej! (är ju vegetarian, glömde jag att säga!)

RSS 2.0