Lillasyster och jag har fixat middagsingre...

img_0736 (MMS)

Lillasyster och jag har fixat middagsingredienser! Ikväll blir det tacofest!


Ice Age - Pete Yorn, och Grey's Anatomy

Åh! Min favoritlåt just nu i en ihopklippt video med min favoritserie just nu. Underbart!



Lay it down - Peter Bjorn & John

Lay it down - Peter Bjorn & John

Den här låten har jag fastnat på. Den spelades högt i mitt huvud igår kväll trots den höga musiken som man dansade till. Den passade ganska bra just då dessutom. Visst är det kul när killarna faktiskt dansar istället för att bara sitta i soffan och sega, men det kan ju bli lite sliskigt. Fast det är så mycket roligare att de dansar än bara sitter!

Lördag

Jag har nog faktiskt aldrig sovit så här långt in på dagen! Det är nog rekord. Och inte är jag piggare för det heller. Men men!

Idag ska jag bara ta det lugnt, inte göra något vettigt alls. Tvinga min kära bror att se på någon läskig film med mig. Och poppa popcorn! Men jag ska börja med att göra/baka (vad säger man egentligen?) scones!

9 timmar

Nej men ska man sova nu kanske... Det konstiga är att jag inte är trött. Inte alls. Jag ska aldrig mer sova 9 timmar, hela dynget blir ju helt skruvat! Det kan inte vara hälsosamt!

Sp00kboll 2010

Hela skolan hade spökbollsturnering idag. F1 är inte särskilt bra på spökboll... Vi förlorade alla våra matcher! Men det kan ju ha att göra med att vi faktiskt bara var 12 mot de andra klassernas 20 och uppåt! Så det var ju inte så lätt för oss, men men!

Vissa gick verkligen in för att klä ut sig. Vi körde lite enkelt på tomteluvor. Men nästa temadag... Då ni, då ska det satsas!! 





Lånar Linas bilder då hon som vanligt är den som är duktig och fotar!

Jaa...

Hemma efter en jävligt rolig och lite spårad kväll! Roligaste på länge! Det värsta är att jag inte är det minsta trött... Därför är det helt underbart bra att The Big Bang Theory finns!

Det här är bland det sötaste jag vet! Så h...

img_0729 (MMS)

Det här är bland det sötaste jag vet! Så himla gulligt! Om jag har tråkigt? Neeej då, inte alls! Men om fyra timmar är det fest som gäller! Bara att tagga!


Run Forest, Ruuun!  (och nej, jag är inte ...

img_6807 (MMS)

Run Forest, Ruuun!  (och nej, jag är inte alls lättroad, inte alls...)


Det är otroligt vilka minnen jag har med B...

Det är otroligt vilka minnen jag har med Bamse! Tittade jättemycket på det när jag var liten, särskilt Trollskogen. Nu när jag tittar på den igen ser man ju en massa roliga detaljer som man inte förstod när man var liten. Till exempel att det i Skalmans hus finns olika små skyltar där det står saker som E=mc2, a2+b2=c2 och fullständiga pi! Därför är det så roligt att titta på filmer man tittade på när man var liten, man får en ny bild av den! Älskade verkligen Bamse, minns varenda detalj av filmen inser jag nu!


Bamse!! De ni Lina och Emelie, det är grej...

img_0695 (MMS)

Bamse!! De ni Lina och Emelie, det är grejer det!


Är barnvakt!

img_6807 (MMS)

Är barnvakt!


Lov... Nej tack

Sista dagen innan höstlovet! Jag vill dock inte riktigt ha lov. Det har varit en så himla lugn och skön vecka nu innan utan massa plugg och allt! Efter lovet kommer allt sådant komma igång igen... Orkar inte! Skolan är ju rätt rolig när man faktiskt är ledig när man kommer hem på dagarna. Men! Det är ju alltid skönt med lov förstås.

Som ett blommande mandelträd

Sitter i en av skolans soffor och ska spela in mig själv när jag läser en dikt. Vi har datorkunskap och ska lära oss om podcasting. Jag vet precis vilken dikt jag ska ta. Den jag skulle vilja att någon läste om mig...

Pär Lagerkvists dikt

Som ett blommande mandelträd

Som ett blommande mandelträd
är hon som jag har kär.
Sjung du vind, sjung sakta för mig
om hur ljuvlig hon är.

Som ett blommande mandelträd
så späd, så ljus och skär.
Bara du, ömmaste morgonvind,
vet hur ljuvlig hon är.

Som ett blommande mandelträd
är hon som jag har kär.
När det nu mörknar så tungt omkring mig,
kan hon väl leva här?

Väntandes på mig. Va underbart!

När jag kom hem låg klassfotot, min fototidning och ett paket från H&M och väntade. Hur underbart glad blir man inte då!? Ska fixa en bra bild på klassfotot, orkar inte nu. Hinner inte nu, det är ju Grey's!! Woho!


A beautiful day, don't let it get away

Har varit en riktigt bra dag idag! Först sovmorgon till 12.20, underbaaart!! Bara tre timmar samhällskunskap med den roligaste läraren, så det är ju bara kul. Råkade dock slå huvudet rakt i underkanten av Emelies skåpdörr när jag skulle ställa mig upp, det var ju mindre kul kanske...

Sedan drog Lina, Emelie och jag in till stan efter skolan idag och fikade i Gamla stan. Riktigt mysigt och trevligt!



Lina är den enda som är ordentlig nog att ta bilder, så därför finns det endast en bild på mig och Emelie från dagen!

Gud vad jag stör mig på att jag är under 1...

img_6807 (MMS)

Gud vad jag stör mig på att jag är under 18 vid sådana här tillfällen!! Jag vet svaret men kan inte ringa in! Ååååh så irriterande!!


Fika med favoriterna!


I och med att fotot i min mobilblogg inte vill synas så får jag lägga in det såhär istället! Mina sötnosar!

Vi var på Tibble och träffade några i Thereses klass och såg hennes skåp och så! Jag känner mig alltid så fel när jag går in i en annan skola. Känns som att man inte får vara där, som att någon ska komma fram och säga till en! Men det slapp vi, tack och lov! Sedan blev det en fika på Espressohouse för att sedan äta lite middag på McDonald's. Japp, nyttiga är vi allihopa, allihopa, allihopa!

Var så himla härligt att träffa sina älskade vänner, är så svårt att hinna med när man har allt med skolan, särskilt som alla slutar olika tider och på olika platser, och så har man alla nya vänner som man också ska hinna umgås med. Och så läxor och annat skit på det dessutom. Men måste bli bättre, märker hur glad jag blir av att träffas!!

"Mamma... Snäääääälla!!"

Jag mötte upp mamma och lillasyster i Täby C efter skolan idag. Mamma var dum nog att låta mig följa med in på H&M... Så nu myser jag runt i ett nytt par rutiga pyamasbyxor och ska titta på Top Model! Och inga läxor har man! Mysigt värre!

.

En kall hand, ensam och övergiven. I ett ensligt mörker, hårt och illasinnat. Utan någon.

Dumma mej

Att krypa ner i de nytvättade lakanen igår var helt underbart! Frågar mig varje gång varför jag inte byter lakan oftare...

Idag ska jag ta med min lillasyster och hennes kompis och gå och se Dumma mej på bio! Älskar att ha en lillasyster som man kan göra sådant med. Hon blir glad, jag får se filmerna jag vill se! Alla glada och nöjda!


Bara älskar de små fula, men ändå söta, gula sakerna. Och texten Att vara snäll är överskattat, är bara så klockren!

Film för hela slanten!

En mysig kväll med film är vad som gäller! Såg G-force med småsyskonen, trodde bara det skulle vara skräp. Men jag är ju lite svag för filmer med talande djur... Hehe...

Nu blir det Snabba Cash med mamma!

Njaa...

Släkten är här på besök. Kan inte säga att det är superkul, men det är skönt att vara här hemma. Då kan man smita in på sitt rum när man suttit och varit artig tillräckligt länge!

Teletubbies!

Upp vid 08.00 och vara barnvakt! Sitter och tittar på Teletubbis och återupplever gamla minnen. Har precis insett att jag kan allt utantill, alla sånger, vad de säger och vad som händer. Vittnar kanske om att jag tyckte ganska mycket om Teletubbies när jag var liten! Favoriten är och har alltid varit Po, har alltid ogillat Tinky-Winky! Tycker dock att de små filmklippen med små jobbiga barn som ska hitta på något kul, som att diska(!), är vansinnigt tråkiga!


Så lite egenkär man kan bli!

Börjar få lite panik då allt som kan krångla har gjort just det! Jag blir gaaalen Alfons Åberg, jag blir gaalen! Nej men seriöst, jag tror jag bryter ihop snart! Om jag måste lyssna på mig själv en gång till så tar jag nog livet av mig! Fan vilken jobbig röst jag har, hur står alla ut!?



Just a little bit more...

Bara sista frågan till presentationen kvar, sedan är det äntligen helg!!

Trötter

Jag är så fruktansvärt övertrött så det finns inte. Och det värsta är att jag vet att jag måste sätta mig och göra klart sam/dk projektet i och med att det ska in senast kl. 23.59 ikväll. Orkar inte! Vill inte! Är för trött.


Nej men jag är inte alls en liten tönt... Nejnej!

Jag skriver samma sak som alla andra i bloggvärlden: herrejisses, det snöar! I oktober! Åh neeej!

Jag brukar tycka att det är negativt som bara den, men nu fick jag bara en jävligt stor jullängtan! Har nynnat julsånger hela morgonen. Det tog även dubbelt så lång tid att ta sig till skolan, men det gjorde mig inte så mycket! Jag missade ju bara matte, wihi!

Sitter och nördar mig lite med Restaurant City på Facebook. Patetiskt, I know... Har inget att göra just nu, var inte med här förra veckan och alla som var det ska göra klart en film de gjorde. Vi som inte var här behöver inte göra något.

Ser ni att jag lyckades komma upp i 74.0/74 Är lite stolt faktiskt... Hehe...

?

Kanske är dags att sova nu...

En sån där... Vad är det de heter nu igen... Jo, juste, rubrik!

Tar en välförtjänt paus i skolarbetet och äter lite pannkakstårta med blåbärssylt och vaniljglass och ett stort glas kall mjölk! Det går sakta men säkert framåt med presentationen, har upptäckt hur extremt övernoggrann jag är! Varje sida tar en evighet! Men men, bara jag hinner klart så är väl det positivt antar jag!

(jag veeet att jag sa att jag skulle bli nyttig igår, men jag orkar inte!)

Me hjärta studiedagar

Studiedagar måste man ju bara älska! Om man bortser från det faktum att jag faktiskt måste plugga... Men det är ju härligt att kunna sova ut ordentligt och ta det lugnt!

Jag vill jag vill jag vill!

Jag har en helt knäpp besatthet av San Francisco just nu. Är i stort sett det enda jag tänker på. Vill så gärna åka dit igen! När jag borde göra läxor sitter jag istället och läser om staden och massa små sevärdheter vi inte hann med. Har en lång lista på allt jag vill se och göra. Skulle ge mycket för att få åka dit med min kamera och bara gå runt i staden!

Försöker komma på något sätt jag skulle få råd att spendera 3-4 månader där, men får inte riktigt ihop det. Men sen kom jag på att jag ju vill åka till USA som Au Pair i ett år innan man pluggar vidare efter gymnasiet. Tänk om man skulle få hamna i eller utanför San Francisco! Hur underbart vore inte det!? Helt gaalet fantastiskt underbart!



Tv-serier medley by FreddeGredde

Helt underbart! Tv-serier är bara det bästa som finns. Tycker han är rätt duktig alltså!


2 månadersjubileum

Tänk! Idag är det 2 månader sedan man stod där på gräsmattan, nervös som bara den. Tänka sig vad tiden går fort!

Haltande, pinsamt, äldre, grön påse

Vi hade en riktigt rolig svenskalektion idag. Vi gick ju till Täby Centrum. Där blev vi utplacerade på olika ställen med uppgiften att på en timme beskriva miljön omkring oss. Jag hamnade på en bänk utanför apoteket. Hjälp vad tråkigt kan man tycka, men det var faktiskt riktigt intressant! Hur ofta sitter man utanför ett apotek i en timme och koncentrerar sig på allt som sker runt omkring en? Inte så ofta.


Men!

Har precis varit till Täby C och ätit lunch, Emelie, Lina och jag. Vi skyndade oss tillbaka till skolan och vad får vi veta? Jo, att vi ska till Täby C på vår svenska lektion! Woho, tillbaka igen!


Eagleee!

Innan jag sover måste jag ju bara säga att jag (JD) och Emelie (Turk) var så coola idag! Jag körde faktiskt en riktig eeeeeagleeeee! Snacka om häftigt! Gosh, man bara måste ju älska dem. Har gått och nynnat på Guy Love hela dagen. Wonderful!


Peach... Är gott!

Nu är jag klar med svenskan! Wohoo! Är sååå himla stolt. Säger kanske en del...

Men nu ska jag i alla fall sova, är helt slut efter min mardrömsnatt. Hoppas jag slipper det nu!

Peach out! (höhö!)

(Joo jag vet att det inte är peach, känner på mig att jag kommer få taskiga kommentarer av elaka små kossor om jag inte klargör det!)

Tycker för övrigt att jag och Felicia var grymma på att boxas idag! Bara så ni vet liksom...


Bara för irriterande!

Hjälp vad jag stör mig på att Anna Ankas hemska röst presenterar programmen på 3an! Gaah!


Men det glömmer vi bort

Riskaka, bulle och Top Model. Och de där läxorna också...

72 000 sekunder

Jag är beroende. På riktigt tror jag. 72 000 sekunder på 3 dygn. Det är 1200 minuter. Alltså 20 timmar. Ungefär 6,6 timmar per dag, alltså 400 minuter per dag. Det är lite illa. Måste skärpa mig...


Emelie och jag sitter kvar i skolan och är ambitiösa. Så ni vet!


Mhm...

Har sovit riktigt dåligt i natt. Känns som att hela natten har varit en enda lång mardröm. Är så trött att jag skulle kunna sova ståendes. Och inte har jag gjort några läxor heller. Känns lyckat. Men det är bara att pallra sig iväg ändå!

zZz

Jag måååste börja lägga mig i tid!

!

Det finns inget som en nybakad kanelbulle och ett glas mjölk!


.

Jag borde göra massa läxor. Men så kom jag på att jästen går ut på onsdag och jag kommer inte hinna baka bullar under veckan så jag var ju tvungen att baka dem nu. Då hinner jag ju inte plugga! Sååå synd...

Not my fault. Or is it?

Jag har under de senaste två dygnen tittat på 640 minuter av Förhäxad. Det är ungefär 10,6 timmar. Det är lite illa. Men till mitt försvar så har jag ju faktiskt mått dåligt och bara legat hemma. Inte mitt fel att jag försvinner in i serier helt och hållet. Totalt. Eller, kanske lite mitt fel. Fast ändå inte. Hmm. Ja.

Nu ska jag äta lite äppelpaj och (surprise!) titta på ett till avsnitt!

Me, my camera and I.

Gick ut på en lång promenad med kameran nu på kvällen. Var himla härligt att komma ut, även om det var riktigt kallt. Tog en sväng förbi Ica också, men trots att jag gick förbi hyllan med chips och stod en lång stund vid allt godis och choklad så var jag inte sugen på något! Gissa om jag är stolt!?

Jag har helt och hållet förälskat mig i solnedgångar. Är ute i stort sett varje kväll och tittar om det är något värt att fotografera. Det är så underbara färger!







Tvillingägg

Känner att det har blivit lite mattema här! What to do, what to do!?

Pappa skulle steka frukostäggen imorse. Han knäcker första ägget - två äggulor! Knäcker andra ägget - OCKSÅ TVÅ ÄGGULOR! Lite märkligt, men roligt!


Kronärtskocka till middag. Inte särskilt gott, men kul att skala!




Flickr

Då har man äntligen skaffat ett Flickr-konto. Nu ska jag bara försöka få in en länk till det här i menyn på något sätt också. Dags att utnyttja sina nyvunna kunskaper inom webbdesign! Så länge kan man trycka på länken i det här inlägget.

Frank Sinatra - If I didn't care

Mår inget vidare idag och bestämde mig för att stanna hemma. Har sovit i 2 timmar men är fortfarande trött. Tänker därför ligga i sängen och bara ta det lugnt!

Sådan här musik är det enda jag känner för att lyssna på just nu. Gammalt och glatt. 



Och jaa, han börjar sjunga, fast först vid 1,30 ungefär.

Nörderier i ansiktsmask!

Hoho, bättre blir det nog inte!

Eller... Mjoo, utan alla läxor skulle det ju vara lite bättre kanske! Men dem skiter vi i!


*Making a happydance*

Valde att ta den 15 minuter långa promenaden istället för sista bussen hem och hjälp vad härligt det var med en promenad! Det ska jag helt klart börja göra oftare. Att gå med bra musik i öronen (Muse så klart, finns ingen bättre musik att lyssna på om man vill känna sig snygg och bra när man går!), vackra höstfärger och sol är så underbart uppfriskande. Att det är lite kyligt gör inget, man blir lagom varm av att gå.

Att sedan hitta ett efterlängtat paket i brevlådan när man kommer hem gör inte det hela sämre precis! Som den lilla serienörd jag har blivit är jag förutseende och beställer både säsong 2 och 3 med en gång, så slipper man vänta där emellan!


Skuttade hela vägen från brevlådan! Att hämta paketet ur brevlådan är nog det bästa, känslan när man sakta lyfter på locket och hoppas hoppas hoppas att det ska ligga där! Om det då gör det är ju lyckan total!!

Det är så viktigt att jag smsade alla i min familj på vägen hem och sa åt dem att om paketet låg i brevlådan så skulle de låta det ligga kvar där, och absolut inte tala om för mig om det kommit eller inte. Pappa gick därför snällt tillbaka med det till brevlådan. Det var lite gulligt tycker jag!

Me <3 you too! (inte U2, fast det gör jag ju också...)

Min älskade fina lilla Emelie har skrivit ett inlägg tillägnat till mig som gjorde mig tårögd. Hon är ju bara för underbar!

Helt meningslöst!

Jag bryter ihop av övertrötthet. Jag och Emelie sitter bara och skrattar åt det hopplösa i att vi inte lyckas lösa uppgiften på webbdesignen. Det gåååår inte! Nu ger jag upp och väntar tills Per kommer och gör det åt mig!

Näää...

Efter 4,5 timmes sömn var det bara att släpa sig iväg till skolan. I och med att jag börjar så pass sent varje dag så är det aldrig mörkt när jag vaknar, förutom på torsdagar. Det blir därför extra jobbigt att ta sig upp då!

Nu sitter jag i alla fall och jobbar om politik. Jag brukar i vanliga fall tycka att det är rätt roligt men just nu är det mest tänka själv frågor och jag är alldeles för trött för att orka göra det! Och det är 90 minuter kvar innan det är lunch. Suck!

Backing up song

Borde ha gjort läxor den här kvällen. Istället har jag sovit en stund (inte med flit, somnade till grannfejden, det är ett extremt sövande program!), lekt med iWeb och tittat på tv. Inte bra, inte bra.

Kan dessutom inte sluta nynna på den här. Den sätter sig!

Titta först på den här så ni förstår låten!




Titta nu på den här.



Så klockrent ihopklippt! Den fastnar!

Damien Rice - 9 crimes

Sitter i skolan och jobbar med samhällskunskap. Dum som jag är sätter jag på den här låten. Vad gör jag? Börjar gråta! Tårarna bara rinner. Som tur är sitter jag längst fram i klassrummet och vi är bara 7 här inne. Den är så fruktansvärt vacker! Är lite avundsjuk på Lina som kan spela den på piano. Hon gjorde det igår. Hon är jätteduktig! Och äntligen hörde vi henne sjunga, väldigt lågt och försiktigt, men ack fint!



Videon är så hemsk...

Öhm.. Jaa... Verkligen en bra rubrik känner jag...?

Nu säger vi godnatt!

Godnatt...



Sushi, njaa...

Emelie, Lina och jag har shoppat lite i Täby Centrum, sedan köpte vi med friterad kyckling och sushi. Lina ville äta sushi så hon köpte med sig tre bitar - en avokado, en räka och en lax. Dock så tyckte hon att det var rätt äckligt, sushi är inte hennes grej! Jag tyckte inte att min avokadobit var särskilt god jag heller faktiskt, men det visste jag ju redan!

Lina trodde att wasabin var en avokadobit och hade ätit den om inte jag sagt att det var wasabi. Är lite ledsen att jag sa det... Hade kunnat bli kul!

Lina och Emelie var jätteduktiga på att äta med pinnar. I alla fall på sitt eget sätt...

Öhm... Jaa.. Känsliga lyssnare varnas!

Detta lyssnar vi på... Det är ju bra... Sådant här lyssnar de tydligen på i Sveg. Lite illa tycker jag och Emelie!



Dessa bussar! Jag blir galen! Är resaröbus...

img_5249 (MMS)

Dessa bussar! Jag blir galen! Är resaröbussen sen så missar man stockholmsbussen, och då missar man Täby centrumsbussen! Varför kan de inte bara komma i tid!? Ska det vara så svårt!? Så nu sitter jag här på en kall bänk och väntar, hungrig och irriterad över att det har kommit 4 Vaxholmsbussar medan jag suttit här! Jag vill ju komma fram till de här coola typerna!


I'm off to Lina!


I'm so happy, I'm so glad!

Godmorgon! Guuuud vad härligt det är med en ledig dag! Särskilt när det är en tisdag! För att fira blir det cupcake till frukost! Wiho!



Såå trävligt!

Åh vad jag är glad att jag har gjort alla prov och ligger i fas i allt! Det innebär att jag är ledig i morgon. Då är det nämligen checkpointdag. Dessutom så börjar jag först 12.20 på onsdag, så jag och Emelie ska krascha Linas place imorn natt. Vi ska sova där, värry najs!

Nu sitter jag här och mumsar på min muffins, som jag inte kan visa för det går inte att ladda upp bilden, med en katt som drömmer och gnyr i sömnen! Ska nog sova jag med... Godnatt!

Bh, Deo och Keso...

Jag filosoferade lite igår. Eller ja, i förrgår blir det ju nu. Emelie heter ju även Bengt-Åke och Lina Hasse-Demokratus, även kallad Demo-Hasse. Förkortningarna blir då BÅ och DH. BÅ låter ungefär som BH och DH låter ganska likt Deo. Bh på engelska är ju bra, alltså är Emelie bra! Deo är samma på engelska, inte riktigt lika bra alltså... Hehe...

Jag heter ju även Karl-Einar, alltså KE. Men Bh och Deo är inte lika bra som jag så de kommer inte på något passande. Därför blev jag helt plötsligt Keso! Lite intressant tycker jag allt...


Bh, Keso och Deo... Jaa...

Rosa band

Är lite irriterad på mig själv. Jag tänker varje år att jag ska köpa ett rosa band. Det är en så viktigt sak att stödja, kampen mot bröstcancer! Har jag någonsin gjort det? Nehej då. Jag vet inte vad det är! Eller joo... Jag är extremt glömsk. Så nu lägger jag in ett här uppe i hörnet på bloggen. Och jag SKA köpa ett! Jag ska, jag ska, jag ska! Lina och Emelie, ni MÅSTE påminna mig i morgon!!

Mums fillibaba!

Det är ett himla märkligt ord egentligen, mums fillibaba... Undrar var det kommer ifrån egentligen, it doesn't make sense!



Jag har bakat chokladmuffins med bitar av mörk och vit choklad i. Nu måste de bara svalna innan jag kan ha på frostingen!

Therese!

Min vän Therese är oerhört duktig på att sjunga. Bara lyssna! Jag typ dööör! Fan vad avundsjuk jag blir! Och Emma spelar så vackert. Det här kommer jag lyssna på om och om igen! Spelar den högt i kassrummet nu så att alla kan höra och bli avundsjuka på att jag har så duktiga vänner!


Englishlektion!

I'm sitter here i the engelskasal and har englishlesson. Bredvid me sitter my kära friend bh:n. Further bak in klassrummet sits min other kära friend Deo! That's allt I har to säga for nu!

Blablabla

Kom aldrig upp imorse, var alldeles för trött. Har haft en riktig slappardag! Det är så himla skönt att bara ta det lugnt och inte göra något vettigt alls! Har sett klart på första säsongen av Förhäxad, vilket suger för nu vill jag ju ha säsong två! Får se hur det blir.

Om cirkus 20 minuter ska jag gå ner till bryggan och fota solnedgången. Gårkvällens bilder blev helt underbara, hoppas på en lika fin solnedgång idag igen. Ser ut att kunna bli bra!

Morgonpigg... Njaa..


På en vecka har dagen blivit 37 minuter kortare. Det är ju helt sjukt! Jag vill inte att det ska bli mörkt så tidigt, vill ha energin man har när det är ljust ute dygnet runt. Behöver den energin! Men men! Kollade upp det här i och med att jag funderar på att gå upp tidigt och se om jag kan fånga någon vacker soluppgång.

Familjen är värre... Mjoo...

Lina, Emelie och jag fastnade vid filmlådan på Ica igår. De hade 3 filmer för 99 kr. Vi hittade varsin och slog till. För mig blev det Familjen är värre. Älskar småtöntiga komedier, är precis vad man vill kolla på för det mesta! Så den ska jag och familjen titta på nu.



Hehe, osminkad och vacker som man är så fick det bli lite fjortis-style!

AMAGAD!

Det är lite illa. Jag önskar att jag hade lust att baka bullar, titta på film eller göra något annat mysigt som passar en lördag. Men jag har allra mest lust att plugga! Då är det riktigt illa. Börjar undra om jag är sjuk...?

Yaay!


Min tidning kom idag!! Har läst ungefär halva, vill inte att den ska ta slut direkt. Tänker spara den lite. Det är lite roligt, det räcker med att en tidning kommer så blir jag superglad! Och när tidningen är i ett stort kuvert för att inte skadas blir jag helt till mig, känns så lyxigt då!

Outside my window


Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Himla mysigt egentligen!

Men nu bör jag nog sova, ska ju upp vid 8 och vara barnvakt!

Whops... Vi råkade...

Godmorgon, höll jag på att skriva. Liiite fel kanske...

Efter skolan åkte jag och Lina hem till Emelie. Du bor jättefint ju Emelie!! Vi råååkade få med oss lite trevligt från Ica också, hehe... Sedan ringde vi till Linas syster Malin och pratade med henne i en halvtimme. Hon var supertrevlig! Vi ville höra lite norrländska, så vi vet hur fel vår är, men hon pratade inte särskilt mycket norrländska alls! Hon föreslog att vi skulle ringa till deras bror istället om vi ville höra norrländska, men det vågade vi inte!


Tror ni jag är stolt eller!?


Av alla tjejer i årskurs 1 och 2 så kom jag 3:a... OFTA!? Blev ju lite lätt glad när jag såg det. Något sådant har aldrig hänt mig förut! Det här kommer jag leva på läääänge!

Klar... Fast ändå inte...

Äntligen klar med pluggandet... av NK! 12 handskrivna sidor blev det. Nu är det bara spanska och matte kvar... Wohoo!

Sur = plugg? Hmm..?

Jag och sköna bönan var kvar i skolan i 1,5 timme och pluggade till NK-provet. Kände mig oerhört ambitiös. Den sanna anledningen till att jag var kvar var för att det regnade och jag väntade på att pappa skulle sluta. Men han glömmer så klart bort att han skulle åka förbi mig! Då blev jag lite sur och tog tåget till Täby Centrum och satte mig på ett fik och pluggade i en timme! Jag borde kanske bli sur oftare...


Skolfoto

Idag var det dags för skolfoto. Eftersom man får spexa om man vill så bestämde vi oss för att köra på författartema. Oväntat, men jag tycker att det var ett bra tema! Vi är ju den sista författarettan skolan kommer ha, då måste man ju visa det. Stora glasögon, baskrar, böcker, kaffemuggar och våra älskade MacBooks fick vara med i bilden. Fotografen tvingade oss dock att ta ett kort utan datorerna, hon var rädd att det inte skulle bli godkänt för att det skulle va för mycket reklam. Dåligt tycker vi!







Tantborste och toalettpappor



Jag och Emelie tycker att det här är den coolaste bilden någonsin! Men vi är ju lite konstiga också...

RUNA FOREST, RUUUUUNA!

Emelie är övertrött. Hon har förvarnat om att hon kommer bli jobbig under dagen. Jag tror henne. Väldigt väl!

Kom till skolan 50 minuter innan vi börjar. Stannade vid Statoil först och köpte den obligatoriska frukostkanelbullen. Than God!

Nu ska vi ta skolfoto. Intressant värre!


Stuff and nonsense

Hittade fjärren, tack och lov! Tycker dock att det var en ganska tråkig säsongspremiär. 

Jag och Elsa ska ha en liten bussdejt imorn! Kommer därför komma till skolan 40 minuter innan jag börjar, vilket jag kan utnyttja till att plugga till NK-provet. Då kan jag hoppa att plugga nu och istället sova. Damn I'm smart! 

Eller...?

!!

Har lite panik just nu för jag hittar inte fjärrkontrollen och Grey's börjar om 1 minut!!

Snart dags...

Att krypa ner under tecket och titta på säsongspremiären av Grey's Anatomy! Lovade mig själv att plugga innan men det gick så klart åt helvete. Det kommer bli en lång natt imorn...


Monsterbananer!

img_5249 (MMS)

Kolla bara vilka jättebananer (låter sååå fel, jag vet) jag hittade när jag var barnvakt! Helt enorma!


Den sociala klassen!

Det är såhär vi sitter i klassrummen... Bredvid varandra...

Don't you dare take my "sleepmorning"

Man måste ju älska sovmorgon till 12.20. Tror jag säger det varje onsdag, hehe. Men jag går upp 9, vilket är onödigt tidigt för att jag tycker att det är så skönt att ha mycket tid på sig. Och jag hade ju redan sovit 9 timmar!

Jag har haft stressdrömmar om matteprovet hela natten - provet jag redan haft och fått tillbaka! Vet inte varför! Det är nog Mickes fel. Han sa att man kommer få skriva om NK-provet om man vill försöka höja, utan att det påverkar betyget att man skriver det två gånger. I min dröm så gällde samma sak för matten och det var på den här sovmorgonen. Men jag var inte säker och var bara allmänt stressad. Hemskt!

Aa... Fast ändå inte...

Okej, nej jag har inte gått och lagt mig än. Men jag satt och tittade runt lite och hittade den här bilden. Hur cool men ändå helt knäpp är inte den tatueringen?



... !!! ... !?

Nej vad hemskt. Jag har kommit en bra bit på avvänjningen av utropsteckensöveranvändningen, men isället har jag börjat överanvända "..." vilket nästan är värre! Gaah!

Juste!

Glömde ju heeelt bort att säga att min tigerkaka med vit choklad i blev supergod! Så att alla vet liksom. För ni undrade ju säkert...

Godnatt... Igen...

Jag tänker till! Fast ändå inte. Jaa... Fast Nääe...

Jag har tänkt på en grej. Åååh nej, tänker ni, men det har jag faktiskt! Tänk att det är så många människor världen över som lägger massa tid på att blogga om sina liv. Det är lite knäppt egentligen. Tänk hur många olästa bloggar det finns!

Nej, längre än så kom jag inte. Där tog tankeverksamheten slut! Vill för övrigt nämna att vår nya svenskavikarie verkar hur bra som helst! Känns som att man för en gång skull verkligen kommer lära sig något. Som att vi kommer få kämpa lite. Ju mer man måste kämpa, desto större vinst om man lyckas!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Naturkunskap A, min nya favoritbok! Not! Eller...?




Och jaa, det är ju sååå vackert med knät där och allt, men men!

Vitchokladfantast och tigerkaksexprimenterare!

Borde verkligen plugga till naturkunskapsprovet, spanskaförhöret och matteläxan som är till på fredag. Men jag orkar inte! Så istället ska jag experimentera med tigerkaksreceptet. Funderar på att försöka få i vit choklad någonstans...


Och sedan är det ju Desperate Housewives och Cougar Town! Woho!!

Mycket intressant!

Emelie ångrade sig när hon klippte sig. Men det var länge sedan. Men bara så alla vet.

Nu fick jag en sticka i benet av stolen jag sitter på. Skit också!

Emelie tycker att hon är finast på den sista bilden.

Nu ska jag ha svenska. Peace out!




Godnatt!

Är ganska stolt nu faktiskt. Ska gå och lägga mig! Jaa, ni läste rätt, jag ska gå och lägga mig! Hoho... Kanske bara jag som ser det fantastiska i det hela, hehe.

Godnatt!



Kvällens himmel.

Vill ha och vill ha

Är inne i en period då jag är grovt musikberoende. Lyssnar jag inte på musik så går jag antingen och nynnar så att alla stirrar eller, om jag är hemma, plinkar på gitarren. Gör jag inget av det drömmer jag mig bort till mitt drömland där jag har både en Taylor 610ce och en Gibson Hummingbird. Underbara land. Helst ska där även finnas en JD, Turk och Jack Sparrow. Då är allt komplett!


Är dessutom väldigt avundsjuk på min yngsta lillebror som fått en ny el-gitarr för att min andra bror har börjat spela gitarr han med och behövde en gitarr. En Fender Stratocaster har den lilla muppen fått. Begagnad visserligen, men i sjukt bra skick. dessutom ska pappa leka och bygga om den lite så den kommer förmodligen bli skitsnygg. Suck.. Vill ha! Allt detta vill ha hela tiden. Mår dåligt över att jag vill ha en massa saker som egentligen är helt onödiga, men samtidigt så mår man ju så himla bra när man får dem. Och det är ju faktiskt själva längtan som är den bästa, även om det inte känns så när man väl längtar.

Johnossi - Man must dance

Den låt som just nu spelas om och om här hos mig är Man Must Dance med Johnossi. Den är så underbar. Blir så himla glad när jag hör den. Och just nu är jag glad. Glad som bara den!

Jag hinner inte baka några bullar idag. Hur deprimerande är inte det!? Ska ju iväg och vara barnvakt och jag var tvungen att läsa klart boken när jag kom hem just därför. Och nu lagar de mat i köket. Suck!


Tycker att musikvideon är lite creepy om jag ska vara ärlig... En plastgitarr liksom!

En sådan där sjukt intressant rubrik, ni vet.



Sitter kvar i skolan och väntar på mor min. Blev helt överlycklig när hon ringde och sa att hon kunde köra förbi skolan och hämta mig. Slippa åka buss! Wohoo! Så nu ska jag försöka fördriva tiden medan jag väntar på henne på ett vettigt sett genom att läsa klart boken!

Men väldigt vad hon tjatar!

Det är lite häftigt att kanelbullen har en alldeles egen dag. Åh vad jag älskar den person som kom på det! Är dock lite besviken på skolan min för att de inte ens hade kanelbullar idag på denna fantastiska dag! Varma underbara skapelser från himlen! Men som tur är så finns ju Statoil precis här bredvid så efter två små turer dit är dagen räddad!

Har lite tråkigt här på engelskalektionen, det är därför jag envisas med att tjata om kanelbullar. Och för att de är så underbart fantastiskt oslagbart perfekta! Men bara lite därför...

Wihooo! (känner att mina rubriker är väldigt kreativa!)

Det är min favoritdag på hela året! Det är kanelbullens dag!! Wohoo!

Gissa vad jag ska göra när jag kommer hem..? Hoho, längtar som bara den!

Det är måndag. Perfekt.

Det var lika underbart som vanligt att träffa Elsapelsa! När jag skulle sova gjorde jag misstaget att börja kolla på The Guardian. Grät lika mycket i slutet som vanligt. Efter det hade jag inte alls lust att sova och nu är det alldeles för sent. Som vanligt. Det är måndag. Wohoo!






Vad skulle man göra utan Photo Booth?

Mihi

Min älskade vän Elsa är här på höstmiddag. Kyckling med äpple, mosad potatis och kantarellsås och kanel- och hasselnötsfyllda äpplen till efterrätt. Sedan ut på en lång härlig promenad! Så mysigt.

Rosi Golan - Think of Me

Sitter här och lyssnar på underbar musik och är lite allmänt sur på mina bröder för att ingen av dem vill cykla och köpa jäst åt mig. Vill baka bullar men orkar inte cykla själv! Usch vad lat och elak jag är...


Älskar den här låten, men särskilt musikvideon! Så vacker!!



Where did you go!?

Helgen är precis som ett fotavtryck vid en strandkant. Den är där ena sekunden och i nästa har den sköljts bort. Den här helgen har gått äckligt fort. Jag är inte alls redo att gå till skolan i morgon! Vill vara hemma en hel vecka och bara vila. Det skulle vara helt underbart.



Mohihihi...

Nej, nu ska jag faktiskt sova! Känns om att det är rätt tidigt för att vara en lördag. Himla skönt!

Med den ointressanta faktan delad säger jag godnatt!


A lot of beautiful pictures... Eller...?

Har varit en mycket lyckad dag! Har 46 bilder och en 11 minuter lång video som bevis. Lika flummigt som vanligt!

Bion, Tusen gånger starkare, var sådär. Hade lite för stora förväntningar på den tror jag. Budskapet var bra men det hände inte så mycket i filmen. Men men! Tänker inte säga så mycket mer, bilderna får tala för sig.










Tack för en underbar dag tjejer! Ni är bäst!

Bio med Emelie och Lina!!

img_6807 (MMS)

Bio med Emelie och Lina!!


På språng!

Har varit en himla fart idag! Först upp 8 och vara barnvakt, sedan snabbstäda innan jag skulle gå till Engarn och möta Lina och Emelie som kom med bussen! Flumma som vanligt hemma hos mig och nu sitter vi i Kungshallen i stan för att äta middag innan vi ska på bio! Härligt värre!


Sådant alla vill veta! (Eller...?)

Är så trött att jag tror jag kommer svimma snart. Ska upp 8 och vara barnvakt så det är inget sova ut här inte...

Med det ointressanta sagt - Godnatt!

Nu ser du ut som en riktig fjollträskbo!

Eftersom det inte går att lägga till en ny bild till ett redan skickat MMS så lägger jag in den fina bilden, som inte kom med i MMS:et, på Lina från fikat idag nu istället.



"Tell me why, or I'll shoot you"

Hem ljuva hem!


Har haft en riktigt bra kväll med finfina Emma och Victoria! En bild säger mer än tusen ord sägs det...
Vi hade alla storlek 37 - har aldrig hänt att vi haft samma storlek förut!

Det kändes ju inte lite bra när det började såhär!

Men det gick sådär bra sen. Men Victoria var glad!

Mina sötnosar!

"Tell me why, or I'll shoot you".

Emma med sin nyfunna partner - Mr. Vaniljmilkshake!

Det skulle vara en puss, men...

Alltid redo!

Min älskade lilla pricken ringde när jag var på väg hem och undrade om jag ville med och bowla. Och självklart vill jag det! Så nu har jag ätit god middag med familjen och gör mig iordning för att ge mig ut på nya äventyr! Wohoo!

(Lägger in bilden när jag kommer hem Lina, jag loooovar)

Men guuuuud så trevligt!

img_6807 (MMS)

Fika med Bengt-Åke och Hasse-Demokratus! Trevlans värre!!


The butt-girls! Eller...?

MIN MOBIL ÄR TILLBAKA! WOHOO!!

Jag tror att den saknade mig lika mycket som jag saknade den!

Sitter på naturkunskapslektionen och försöker plugga till provet vi har om en vecka, men det går sådär. Är alldeles för hungrig för att kunna koncentrera mig! Jag läser och läser, men inte ens om någon höll en pistol mot mitt huvud skulle jag kunna återge vad jag läst! Illa!

Emelie sitter och läser vad jag skriver, vilket är oerhört irriterande. Det vi vill göra helst av allt just nu är att sätta på What what in the butt på högsta volym och sjunga med... Illa det med!


Nu har hon blivit tokig!

Matte! Wohoo!


Eller...?

RSS 2.0