Tvillingägg

Känner att det har blivit lite mattema här! What to do, what to do!?

Pappa skulle steka frukostäggen imorse. Han knäcker första ägget - två äggulor! Knäcker andra ägget - OCKSÅ TVÅ ÄGGULOR! Lite märkligt, men roligt!


Kommentarer
Postat av: erika

SV: nej, oj har jag glömt dig!? vad pinsamt, fixar det direkt!

2010-10-16 @ 12:56:04
URL: http://percepteur.blogg.se/
Postat av: agnes

been there, jag var så säker på att världen var fylld av aliens (typ.. som i V) och att jag hade beviset framför mig. kunde inte släppa tanken på flera dagar och under dessa dagar konspirerade hela universum mot mig, som att jag var den enda MÄNNISKAN på planeten. och efter det: hur kunde jag vara så säker på att jag... inte... var... en av dom. liksom.



sedan dess går jag mer eller mindre och väntar på döden.

2010-10-16 @ 21:39:21
Postat av: Vanja

Nej vad du är gullig Agnes! Och paranoid x) men mest gullig... Fast sanning är att jag fick lite samma tankar imorse. Det är lite obehagligt, särskilt när det händer med två ägg på raken. Titta lite försiktigt på pappa för att se hur han reagerade, men han såg lika förvånad ut som jag, så jag tror han är okej... Men man vet ju aldrig... Kanske lever jag i ett hus med en familj som hela tiden egentligen varit något annat än de utger sig för att vara. Börjar jag tänka så har jag svårt att sluta.

2010-10-17 @ 00:20:22
URL: http://lillaajja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0